Oficijelna Web prezentacija Javnog preduzeća RESAVSKA PEĆINA

Na zaštićenom području Spomenika prirode „Resavska pećina“ završena je izgradnja prve faze „Avantura parka“ koji će biti otvoren početkom sezone, 2017. godine. Avantura park predstavlja dodatni sadržaj koji će biti omogućen posetiocima Resavske pećine koji vole adrenalin i uživanje u prirodi. Avantura park omogućava poboljšanje psiho – fizičke sposobnosti i aktivnosti kod dece i odraslih kao i savladavanj straha od visine. U 2017. godini je u planu realizacija druge faze koja će biti prilagođena deci uzrasta od 3 godine pa naviše.

rp-avanturapark0001

U ponudi su sadržaji koji nude razvoj motoričkih sposobnosti, ali i psiholiških (savlađivanje straha od visine, rešavanje motoričkih zadataka u otežanim uslovima, imaju uticaj na povećanje broja veza sinapsi u mozgu, a samim tim i intetektualne sposobnosti deteta). Usled zanimljivog i raznovrsnog sadržaja privući će se veliki broj mladih i dati im mogućnost bavljenja novim sportskim disciplinama.

rp-avanturapark0002

Današnja deca imaju veliku ponudu zanimljivih, šarenih, kompjuterskih igrica, društvenih mreža, i drugih fizički neaktivnih sadržaja, tako da im je teško privući pažnju fizičkom aktivnošću. AVANTURA PARK u okviru Resavske pećine sa svojim sadržajima: Adrenalin poligonom, Veštačkom stenom, Zip-line sistemom, mini Adrenalin poligon za najmlađe može pozitivno uticati na njihovu motivaciju i aktivaciju.

rp-avanturapark0003

2014 Powered By AuthorOdržavanje